FIRESTARTER TRUCK

Firestarter Truck er en original gammel brandbil af mærket Mercedes Benz fra 1977. Brandbilen har oprindeligt hørt under Københavns Brandvæsen og kørte i Københavns gader i 1980’erne. Efter pensioneringen fra Københavns Brandvæsen har den gjort tjeneste i Sønderjylland.

 

I januar 2015 landede brandbilen for fødderne af os, og som følge af en kreativ proces og et meget stærkt ønske om at skabe noget i fællesskab, opstod Firestarter Cph. Potentialet i brandbilen var enormt og nu startede ombygningen så brandbilen kunne få det originale udtryk den har idag.

I april 2015 var Firestarteren klar til sin ilddåb til åbningen af Warpigs Brewpub i Kødbyen på Vesterbro. En Firestarter var født! Siden da er Firestarteren blevet fast inventar når mikrobryggeriet Mikkeller holder festlige events rundt omkring i København.

Firestarterens barvæg er blevet opgraderet i 2017 og ser nu sådan ud. Den byder på otte fadølshaner, hvorfra man selv kan sammensætte en menu af herlige drikkevarer. Vi har et eksklusivt samarbejde med mikrobryggeriet Mikkeller, som laver noget af verdens bedste øl. Fra hanerne kan man også servere forskellige drinks og cocktails.

Den indvendige del af Firestarteren er døbt Chefstuen og kun for de få indviede. I stuen er der installeret originalt antikt Bang&Olufsen radio og der er to eksklusive fadølshaner.